Pantauktioner

När du köper ifrån våra pantauktioner så tillkommer ingen köparprovision. På de flesta pantauktioner tillkommer köparprovision på 15-20%, det slipper du betala hos oss. Det du bjuder är det du betalar.

Vår exekutiva offentliga auktionsförsäljning av förfallna panter sker på Tradera - en av Sveriges största auktionsplatser. Till dig som är låntagare och säljare på våra pantauktioner: vi debiterar dig 24% plus moms i provision på försäljningsbeloppet (för att täcka våra auktionskostnader) innan vi redovisar eventuellt överskott till dig.

Växjö har börjat med lokala klubbauktioner!

Växjö säljer de förfallna panterna dels en lokal klubbauktion på Pantbanken, Norrgatan 18 i Växjö, dels på Tradera (för de varor som får bäst betalt där - i synnerhet varor av teknisk natur). De förfallna panterna visas på pantbanken. Pantbanken åtar sig kostnadsfritt alla inropsuppdrag mot uppvisande av legitimation och korrekt ifylld anbudsblankett. Buden behandlas konfidentiellt och höjning av bud sker så förmånligt som möjligt för kundens räkning. Intervall för höjning av bud fastställs av Pantbanken. Alla bud är bindande och uppdragsgivaren ansvarar för köp som registrerats utifrån ett otydligt eller felaktigt inropsuppdrag.

Varorna visas måndagen före auktion kl.9-11 i Pantbanken Stampens butik. Varorna säljs i befintligt skick och det åligger köparen att göra de observationer köparen finner nödvändigt.
Klicka på länken: Pantauktioner Tradera Växjö och Linköping
Tips! Sätt oss som favorit på Tradera så hittar du oss lättare.

För att kunna bjuda på våra varor måste du registrera dig hos Tradera, vilket är mycket enkelt, det gör du genom att klicka på länken: Bli medlem på Traderas hemsida.

Vill du komma i kontakt med Tradera så kan du ringa till dem på tel. 0771-392 000 vardagar kl 12ºº-20ºº.
Du kan även e-posta till support@tradera.com, web-adressen är www.tradera.com.

Du kan fynda bland våra förfallna panter. Guldpriserna ligger fortfarande på cirka hälften av guldsmedspriserna för motsvarande nypriser. Har panten någon defekt så anger vi givetvis det. Alla panter säljes i befintligt skick.